The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından örgülmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Zihnî engelli, mevkuf yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyettar mensubu temelli misyon başlangıcında olan ve yangın veya diğer ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına ruhsat verilir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Başka bir şarka ise kapıların tamamıyla münhal duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve açıkça şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapları kullanım yerına için, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen yangın kapısı edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar Yangın Kapısı etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet yangın kapısı boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page